queue  6
support
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: [HOTFIX] YouTube problems in OneUp

  1. #1
    Lead Support Ante's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    16,930

    [HOTFIX] YouTube problems in OneUp

    Hi guys,

    with the latets update, we have introduced a bug where, if you would use YouTube background in a homepage splash area, video projects from YoutTube would no longer work on that same page.

    If that bug affects you, here is how to fix it:

    Download this zip file:
    oneup-hotfix.zip

    In there, you will find two files. Extract them somewhere (to your desktop for example). Now go to theme folder/framework/js, in here, paste the first file, jquery.mb.YTPlater.js, replacing the one that is already here.
    Next, in that same folder, open pe folder, and in there paste jquery.pixelentity.utils.youtube.js file, again replacing the file that is already in there.

    Make sure that your JS compression is turned off in Theme Options panel and it should work.

    We will be implementing this fix in the upcoming update, which should come out soon, but until then, if you are affected by this, you can fix it.

  2. #2

    Youtube Home Page

    Hi there, I have a problem in that I cannot figure out how to add Youtube video to splash area at all. In the docs it says " This section found underneath the splash page settings area, controls this feature. " but I dont have that section and I have checked screen options. Also I am running latest version of theme.

    Please help ;o)

  3. #3
    Lead Support Ante's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    16,930
    Hi,

    can you please open a new thread about it and we will help out.

    Thanks

  4. #4
    done ;o)

  5. #5
    youtube video background has no sound, how can I put sound on it?

  6. #6
    Lead Support Ante's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    16,930

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    22
    My video still not showing after triying the fix you talk about. Here's my site https://www.mystic.com.co/

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    11
    I wonder if you fixed the multiple videos versions in the current version?

    Best,
    Guy

  9. #9
    Lead Support Ante's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    16,930
    Quote Originally Posted by claraelisa View Post
    My video still not showing after triying the fix you talk about. Here's my site https://www.mystic.com.co/
    Hi,

    please try this, edit this file:
    wp-content/themes/oneup/framework/js/pe/jquery.pixelentity.utils.youtube.js

    In it, replace
    Code:
    http://
    with
    Code:
    https://
    That should fix the issue you are having.

  10. #10
    Lead Support Ante's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    16,930
    Quote Originally Posted by ddaylabs View Post
    I wonder if you fixed the multiple videos versions in the current version?

    Best,
    Guy
    Hi Guy,

    what kind of problems do you have?