queue  46
support
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21

Thread: How to add a new front page ? [SOLVED]

  1. #11
    Lead Support Ante's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    16,930
    That's because you are giving a fixed margin, it's hard to adjust it to all screen sizes, my suggestion would be to remove margin around image and only use
    Code:
    margin-top: 20%;
    on it.

    Regarding your secodn question, check this:
    http://support.pixelentity.com/threa...t=array_unique

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    13
    Hey Ante,

    I decided to not to go with a static page since it's not easy to have it pitch black and have the name logo on it... I will leave it as it opens to the gallery as I uploaded a logo..

    Now only problem that I have is that I need logo to disappear or become transparent, since it stays in the same stop and it effects the menu pop-ups and also the images on the other galleries.

    Is there any way that I can make that happen ? Please go to my web site goksunphotography.com and take a look at it..

    Looking forward to hear from you...

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    13
    even i am fine if the logo won't disappear or becomes transparent but stays underneath the pop-up galleries.. Now pop up galleries open up over the logo and it doesn't look pretty at all..

  4. #14
    Lead Support Ante's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    16,930
    Hey, do you need logo to not be visible at all or only to disappear after certain time/action?

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    13
    Quote Originally Posted by Ante View Post
    Hey, do you need logo to not be visible at all or only to disappear after certain time/action?
    I want it to disappear when a visitor navigates to pop-up galleries. Now it stays on right on top of everything so it blocks the pop-up galleries' action.

  6. #16
    Lead Support Ante's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    16,930
    Try adding this to your Custom JS field:

    Code:
    jQuery( document ).ready( function() {
    var logo = jQuery( '#logo' );
    jQuery( '#categories' ).on( 'click', 'a', function() { logo.fadeOut(); });
    jQuery( '#pages' ).on( 'click', 'a', function() { logo.fadeIn(); });
    });

  7. #17
    Junior Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    13
    Quote Originally Posted by Ante View Post
    Try adding this to your Custom JS field:

    Code:
    jQuery( document ).ready( function() {
    var logo = jQuery( '#logo' );
    jQuery( '#categories' ).on( 'click', 'a', function() { logo.fadeOut(); });
    jQuery( '#pages' ).on( 'click', 'a', function() { logo.fadeIn(); });
    });
    thank you for the code.. However it only make the logo disappear when a visitor "clicks" on any menu. What do i need to change in the code to make the logo also disappear when a visitor goes over to any of the menu with their mouse cursor ( when category thumbnails pop up from the menu bar) ???


    thanks again

  8. #18
    Lead Support Ante's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    16,930
    Ok, try this final code:

    Code:
    jQuery( document ).ready( function() {
    var logo = jQuery( '#logo' );
    jQuery( '#categories' ).on( 'click', 'a', function() { logo.fadeOut(); });
    jQuery( '#pages' ).on( 'click', 'a', function() { logo.fadeIn(); });
    jQuery( '#categories a' ).hover( function() { logo.fadeOut(); }, function() { logo.fadeIn(); });
    });

  9. #19
    Junior Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    13
    Quote Originally Posted by Ante View Post
    Ok, try this final code:

    Code:
    jQuery( document ).ready( function() {
    var logo = jQuery( '#logo' );
    jQuery( '#categories' ).on( 'click', 'a', function() { logo.fadeOut(); });
    jQuery( '#pages' ).on( 'click', 'a', function() { logo.fadeIn(); });
    jQuery( '#categories a' ).hover( function() { logo.fadeOut(); }, function() { logo.fadeIn(); });
    });

    thank you it worked out perfect...

  10. #20
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    1
    Hi. I'm working on adding a static Home page onto the theme and had followed as you suggested on the thread above. In doing so, though the picture is static the right arrow shortcode is showing. How can I remove this?