queue  5
support
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Menu/links stopped scrolling in Chrome

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    2

    Menu/links stopped scrolling in Chrome

    My upper navigation menu stopped working/scrolling in Chrome. I followed your advice that you're giving to the other users in this forum and went through the steps in downloading & replacing it with the updated jquery.localscroll.js but the issue hasnít resolved. Can you please help me fix this. Thanks.
    Last edited by Kimym; 10-12-2017 at 08:04. Reason: I have resolved the issue

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by Kimym View Post
    My upper navigation menu stopped working/scrolling in Chrome. I followed your advice that you're giving to the other users in this forum and went through the steps in downloading & replacing it with the updated jquery.localscroll.js but the issue hasn’t resolved. Can you please help me fix this. Thanks.
    It is working now.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    6
    Hi my menu items have also stopped working on chrome.

    I have followed all the advice in these threads - http://support.pixelentity.com/threa...n-Chrome/page2

    And I am still having this issue, I need it fixed ASAP can you please suggest a final solution??

    my website is http://www.anndanmedia.com/
    Last edited by Acarrol91; 10-17-2017 at 13:06.

  4. #4
    Administrator Donagh's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    1,946
    Hi, I’m unable to check what version of the file youare using because your caching plugin is minifying all js scripts. If you disable this minification I can check back. The caching plugin or its minification may be causing the problem. If you followed the changes in this thread, then all should be working without problems: http://support.pixelentity.com/threa...ll=1#post79586

    (there’s two fixes in that thread).

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    6
    Quote Originally Posted by Donagh View Post
    Hi, Iím unable to check what version of the file youare using because your caching plugin is minifying all js scripts. If you disable this minification I can check back. The caching plugin or its minification may be causing the problem. If you followed the changes in this thread, then all should be working without problems: http://support.pixelentity.com/threa...ll=1#post79586

    (thereís two fixes in that thread).

    Hi Donagh,

    I have tried deactivating that plugin also and it still makes no difference. I have it deactivated now if you could have a look although I'm 100% sure I'm using version 2 of the files. Thanks in advance

  6. #6
    Administrator Donagh's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    1,946
    Hi, I've just checked, this is the version you are using currently:

    http://www.anndanmedia.com/wp-conten...ver=1484317731

    Which is version 1.2.7, which is why things are still not working for you. The instructions for where to get the version 2 is available here: http://support.pixelentity.com/threa...king-on-Chrome

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    6
    Quote Originally Posted by Donagh View Post
    Hi, I've just checked, this is the version you are using currently:

    http://www.anndanmedia.com/wp-conten...ver=1484317731

    Which is version 1.2.7, which is why things are still not working for you. The instructions for where to get the version 2 is available here: http://support.pixelentity.com/threa...king-on-Chrome
    Can you please clarify , I am using version 1.2.7 of the jquery.localscroll.js & jquery.scrollto.js ?? Because I have followed the link to https://github.com/flesler/jquery.localScroll and downloaded the files and when I open them on my computer it says version 2.0? These are the versions I have uploaded to my server?

    Please see screen shots : http://anndanmedia.com/wp-content/up...-server-2-.png
    http://anndanmedia.com/wp-content/up...-server-1-.png
    http://anndanmedia.com/wp-content/up...-lowercase.png - Files changed to all lowercase - Please note these screenshots are from the actual files in my server
    Last edited by Acarrol91; 10-17-2017 at 23:21.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    6
    Is there any more on a solution to my problem?! From my thread above you can see the screenshots that I am in fact using version 2.0 of the files? I need this problem fixed asap

  9. #9
    Administrator Donagh's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    1,946
    Hi, If I visit your website, then view the page source, then scroll to the bottom of the page to where all the js scripts are being loaded and click on the link there for the localscroll js script, its shows a version 1.2.7. So your page is not loading v2.0. I don!t know what you did, but you have not followed the procedure correctly. I can say for sure, that you are not loading v2 in you page. Do the above mentioned procedure to check yourself.

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    6
    I have check the page source and I see what you mean but I HAVE followed the correct procedure as you can see from my screenshots in the above ?? Is there a reason that the old script is being pulled from the server even though I have deleted them and replaced them with the new v.02? As you can see from my screenshots on my server the files is v.02 ?

    http://anndanmedia.com/wp-content/up...-server-2-.png
    http://anndanmedia.com/wp-content/up...-server-1-.png