queue  5
support
Results 1 to 2 of 2

Thread: White page with loading icon after activate the theme

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    1

    White page with loading icon after activate the theme

    Hi,
    Yesterday, I bought this theme :
    https://themeforest.net/item/magnum-...-theme/6742541
    After I activated the theme I got a white page with loading icon.
    I tried to deactivate all plugins but the problem still the same until I changed the theme.
    I asked my hosting company and they told me to contact the support center for this theme.




    Please help me I should lunch my website within two days.

  2. #2
    Administrator Donagh's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    1,946
    Hi, That's not much info to go on. Was any error output? Was an error logged to the PHP log on your server? Did you import demo content successfully? Could you log into the admin without problems?

    I would need to see the PHP error log. I'd need to see the website url and I'd need to get login details to your website. You can post those privately here as follows:

    Post your admin login details in this thread so we can login to your WordPress installation and investigate the issue via the admin. You can post this information privately in this thread by wrapping the info inside a "Hide" tag as follows:

    Simply write your information into the post body as you would normally do. Then place the opening hide tag before your info, like this:

    [hide]

    Then place the closing hide tag after your private info, like this:

    [/hide]

    All info contained inside the hide tags will only be visible to forum staff

    Here is what you would type in your post:

    [hide]
    
    url:       http://yoursite.com/wp-admin
    username:  admin
    password:  yourpass
    
    [/hide]