queue  45
support
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Custom CSS, getting the submenu to work.

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    4

    Custom CSS, getting the submenu to work.

    Hello, we're having problems getting the sub menu to work on our website.

    We have this under the custom.css

    Code:
    @media (max-width: 767px) {
    .main-menu .dropdown-menu {
    display: inline;
    /*position: relative;*/
    background: none;
    /*margin-right: 20px;*/
    text-align: right;
    font-size: 11px;
    }
    
    .caret {
    display: none;
    }
    }
    But it still isn't looking/working correctly.

    http://www.fitfx.fitness/

  2. #2
    Support Anand's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    9,896
    Hi,

    I've checked your site and the sub-menu works perfectly fine.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    4
    But it doesn't. It looks terrible, and you can't see all the sub menus.

  4. #4
    Support Anand's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    9,896
    Hi,

    Can you please give me an example of the menu's that are missing and I'll investigate it further.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    4
    The problem is that you cannot scroll the menus when looking at them with a mobile device.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    15
    I have the same problem on the mobile version, The menu tabs with dropdowns don't dropdown and arent pressable.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    4
    Still having this problem.

  8. #8
    Lead Support Ante's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    16,930
    Hello,

    that is the way Ernesto displays submenus on mobile devices, you can check here: http://ernesto.themes.tf/

    You would have to hire a developer to help you customize the default behaviour.

  9. #9
    Lead Support Ante's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    16,930
    Quote Originally Posted by dandi View Post
    I have the same problem on the mobile version, The menu tabs with dropdowns don't dropdown and arent pressable.
    Hi,
    add this to your Custom CSS field in Theme Options panel:
    Code:
    @media (max-width: 767px) {
    .main-menu .dropdown-menu {
    display: block;
    position: relative;
    background: #fff;
    margin-right: 20px;
    }
    
    .caret {
    display: none;
    }
    #menu {
    top: -60px;
    width:100%;
    }
    
    .main-menu .navbar-right .dropdown-menu {
    left: auto;
    float: none;
    }
    }
    That should do the trick
    Last edited by Ante; 08-26-2015 at 14:11.

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    15
    Thanks alot Ante! It works!

    Is it possible to use a differnt menu only for mobile? if so how?